28.12.06

Gimme The Night


Nacht drie en het is ontzettend lekker gezellig warm in onze studio. Mensen die buiten met dikke jassen rondlopen en wij in ons Hawaï t-shirt (grapje) via de videostream worden we zo in de gaten gehouden. Rik mailde met de vraag waarom ik maar met twee vingers typ. Mark zijn antwoord was, Robin laat de andere 8 vingers even rusten. Aan Mark werd gevraagd of hij zijn bril keertje wilde afzetten, is sexier. En elk vreemde man en vrouw wordt opgemerkt, telefoonnummers uitgewisseld. Wat een fijn contact tussen onze nachtluisteraars en iedereen hier.

Rode jenever stond er vandaag op het menu en een fotograaf die ons 4 u lang heeft geanimeerd met zijn flashrecorder, of hoe heet dat ding ook alweer, fototoestel. Kijk eens welke foto dat opgeleverd heeft.

Onze dagelijkse gast Tim Hubar, enige Belgische voetballer in Brazilië, maar nu even voor de kerstperiode thuis, was ook weer van de partij. Hij woont op 1,5 kilometer van onze mobiele top 2006 studio en kreeg van ons een opdracht. Laat de uitbater van een nachtwinkel nummer 1203 aankondigen. Fleetwood Mac en ja hoor, het is hem gelukt!

We zijn ook op het idee gekomen om Tanja Dexters uit te nodigen vrijdagnacht. We gaan haar vragen om te komen paaldansen, en dat komt in orde heb ik Mark beloofd.

1 opmerking:

Anoniem zei

komt tanja nu vannacht?