27.12.06

Jawel, de kerstman is nog in het land


Deze middag kregen we een oneerbaar voorstel van een luisteraar. Geert vroeg Caren en Benjamien om zondag in een kerstmanpakje te presenteren. Onder het motto 'your wish is our command' begon Benjamien direct te oefenen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

strijders van donna! Zalige radio. Ik heb Donna ook opnieuw ontdekt zoals vele andere luisteraars. Ik blijf na de top in ieder geval opnieuw een trouwe luisteraar. En ik herken het 'thuiskomen-gevoel' zoals iemand anders al zei. Eindelijk terug mijn vertrouwde donna. Ik heb het gemist merk ik nu. Jullie brengen niet alleen de top. Jullie ZIJN de top! Proficiat.

Anoniem zei

Inderdaad, ik heb dat gevoel ook. Woon in Limburg en heb donna hier nu bijna dag en nacht opstaan. Zalige radio. DE show van het jaar. Ze moesten jullie een award geven. LEVE DONNA! Nog altijd de beste. Ik kom jullie zeker nog bezoeken in sint-truiden.
Groetjes van een (opnieuw) trouwe fan. sylvie uit Zonhoven.

Anoniem zei

hey donna,

Vooral verder doen zo! Jullie ZIJN inderdaad de top. Ik reis heel veel. Nergens in de wereld heb ik al zo een goede presentatoren gehoord. Zo een goede combinatie van woord en muziek. Absoluut een verschil met andere (commerciële) stations. Leve donna

Anoniem zei

Inderdaad,

subliem gewoon. De perfecte mix van lol, goeie muziek, snedige interventies... . Ook ik ben opnieuw thuisgekomen. Q kan de pot op. Leve het originele..leve Donna.

Anoniem zei

Jullie zijn idd de top. En de presenatieduo's matchen stuk voor stuk. Echt super ...

Ik vind het elk jaar weer enorm fijn om naar de Top te kunnen luisteren, ik kijk er steeds enorm naar uit ...

Anoniem zei

Idd TOP!!! Ben vandaag eens daar geweest .. vond het de moeite.
Ik kijk ook altijd uit naar de Donna-top. Ieder jaar opnieuw is het gewoon SUPER. Dit jaar in St-Truiden.. ik vind het leuk dat je de donna-medewerkers aan't werk kan zien en dat je er een babbeltje mee kan slaan .. Kortom, Donna doe zo verder en prettige feesten.

Anoniem zei

Donna is echt mega cool
kan nie meer zonder