25.12.06

Stress

Een uitzending op locatie zorgt altijd voor stress. Maar een Top 2006 op locatie zorgt blijkbaar nog voor nét dat ietsjes meer stress.

Ongeveer alles wat maar fout kon lopen, is vandaag ook fout gelopen. Maar gelukkig lopen er genoeg knappe koppen rond bij Donna om dat op te lossen.

Alleen de camera's blijven moeilijk doen. Morgenochtend tussen 9u en 12u moeten David & Evy te zien zijn op één. Maar de camera's willen niet doen wat ze eigenlijk moeten doen: een mooi beeld geven. Dat wordt nog een paar uurtjes werken. Hopelijk is alles morgenochtend in orde.

Je kan ondertussen alles volgen via onze webcam. Opgelet! Dat is dezelfde camera die morgenochtend ook alles moet filmen voor de uitzending op één. Hij doet dus af en toe 'eigenaardig'.

Klik hier om alles te volgen via de webcam.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

webcam werkt nu blijkbaar wel

altijd leuk, die top 200x op donna!

Anoniem zei

Waar staat het huis?

Anoniem zei

sint truiden! en de deur is nog open... ;-)

Anoniem zei

Online mediakrant RadioVisie brengt zelfs een dagelijks fotoverslag in '7 stappen naar 2007'.

http://www.radiovisie.eu/be/nieuws.rvsp?art=00064920

Anoniem zei

Heb ik daarnet ook niet een drietal liedjes gehoord die eigenlijk nog niet mochten gespeeld worden?

't Is niks hoor, da's allemaal zeer charmant ;-)

Anoniem zei

De straalverbinding met Sint-Truiden is uitgevallen... Nogal stom dat blijkbaar diezelfde nummers niet klaarstonden in Brussel, zodat tenminste de muziek verder kon...

Anoniem zei

Ik vind Kris wel leuk. Ze doet dat heel goed en ik hoop dat ze mag blijven bij Donna ook na de top.

Rimbaloe zei

En dit jaar Billy Joel met Goodnight Saigon aub terug waar het hoort he, bij de beste 20 :)

Anoniem zei

Het was volgens mij niet de straalverbinding maar ik was aan het kijken naar de livestream en volgens mij was de automatisatie geblokkeerd want er was een nummer aan het spelen en dat is helemaal uitgespeeld en daarna was er stilte en is de watchdog in actie geschoten.

Ze zijn dan opnieuw de juiste muziek beginnen spelen maar dan bleek er een probleem te zijn met de micro's en de hoofdtelefoons.

Maar ja live-kaptaties zijn zowiezo bijzonder moeilijk om technisch alles vlekkeloos te laten verlopen.

Chapeau voor de technici die alles toch voor elkaar hebben gekregen. Een verhuis doen van Leuven naar Sint-Truiden op een feestdag, je moet het maar doen.