26.12.06

Ook op tweede Kerstdag wordt er gefeest



Ronald en Kristien wekken Sint-Truiden


Deze morgen ontwaakte Sint-Truiden met de zwoele stemmen van Ronald en Kristien. Wat iedereen al vermoedde werd deze morgen bewezen: Kristien en Ronald zijn een mooi complementair stel. Kristien en Ronald deden wat we de hele Top 2006 zullen doen: belachelijk veel goeie muziek draaien en gestoord veel prijzen weggeven.


Benjamien en Caren doen de temperatuur stijgen

Ondanks de vriestemperaturen buiten loopt de temperatuur in onze Donna-studio behoorlijk op. De Martino-broodjes van Caren, met extra augurk en ajuin en sloten Hasseltse koffie zijn daar niet vreemd aan. Het is mooi om zien hoe Caren en Benjamien steeds meer naar mekaar toegroeien. En ook de Truienaars vinden het prachtig. Ze omarmen ons massaal, ze schenken ons pralinen, ze wassen de ramen van onze studio.... . Kerstfeest, het doet iets met een mens.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

goch,wat origineel dit glazen huis

LIVE LIFE TO THE POWER OF STUBRU

Anoniem zei

wat een flauwe opmerking zeg.

Anoniem zei

ja... het is geen huis maar een vrachtwagen, en het is niet de eerste keer dat donna in een glazen kooi zit, denk maar aan markt rock, robbie williams, tw classic, enz...

Anoniem zei

Jullie weblogredacteur kreeg bezoek van RadioVisie!

Zesde foto in deze fotoreeks:

http://www.radiovisie.eu/be/nieuws.rvsp?art=00064931

Anoniem zei

Jah jong wat een flauwe opmerking. Donna tourt al jaren door Vlaanderen met een mobiele studio. Dank vooral niet dat Stu Bru een patent heeft op dat glazen huis, dat is een idee dat ze gewoon gepikt hebben van hun Nederlandse collega's van 3 FM.

Dus, Leve de Top 2006

Anoniem zei

ja donna is tog beter dan studio brussel dat hoort iedereen tog ze zeker benjamin en caren die zijn leuk de andere ook ze